torsdag 16 april 2015

Kvarg och bär



Något som jag alltid har hemma numera är frysta bär och kvarg. Det är ju bara så gott. Hälla upp kvarg och bär i en tallrik och låta tina någon timme i kylskåpet eller i matlådan man tar med sig. Eller mixa kvarg och bär till en god glass. Eller varför inte göra en smoothie med kvarg och bär och vad man nu har hemma, tex yoghurt och frukt? 




Jag gillar Lindahls naturella kvarg med 0,3 % fetthalt. Den smakar gott och innehåller 12 % protein. 100 gram av denna kvarg innehåller 62 kcal, 0,3 g fett, 29 g kolhydrater och 12 g protein. Protein brukar beskrivas som kroppens byggstenar och mättar dessutom bra. Ett perfekt mellanmål. 
Det finns ju en mängd olika smaksatta kvarger men i World of Shapes kostprogram håller vi oss till den naturella och smaksätter själva med bär eller tex vaniljpulver/lakritspulver/kanel etc. 




Tyvärr hade jag återigen feber, 38,5 grader, när jag vaknade i morse så istället för träning fick det bli en lugn och stillsam stavgångspromenad. Det var mysigt det med och alldeles lagom ansträngande. Men nu har jag verkligen lessnat på denna feber så i morgon hoppas jag få starta dagen med ett träningspass igen. 

Stora Blom


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar